Over ons

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn - grijze cirkel

Over ons

Vegan Casting is het Nederlandse castingbureau voor mensen en merken die positieve impact willen maken.

Steeds meer bedrijven brengen klimaatpositieve producten of diensten op de markt. Wij vertegenwoordigen professionele acteurs, modellen, muzikanten, influencers, dansers, filmmakers en andere creatieve talenten die de visie van een duurzaam en betekenisvol leven delen.

Dit levert geloofwaardige campagnes, producties en evenementen op. Onze talenten zijn zich bewust van het milieu. De meesten van hen zijn veganist. Dat betekent niet alleen dat ze een gezond, plantaardig leven leiden, maar dat hun levensstijl een positieve impact heeft op de planeet, dierenwelzijn en hun eigen gezondheid.

MarkSchadenberg1.jpg

Onze artiesten hebben veelal een groot bereik op social media waar ze tevens een duurzaam imago hebben. Die authenticiteit helpt merken om gedragsverandering bij de consument teweeg te brengen.

De strategie van Vegan Casting is gebaseerd op professionaliteit, vriendelijkheid, transparantie en passie voor entertainment. Onze missie is het versnellen van de transitie naar een duurzame, oprechte en betekenisvolle wereld.

Sluit je bij ons aan voor een betere toekomst.

image1.jpeg